Põlevas sotsiaalmajas olid suitsuandurid maha kistud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Eile õhtul kell 20.31 kutsuti päästjad Paides Karja tänavasse, kus nähti tulekahju. Päästjate kohale jõudes oli majast välja toodud põlev kušett ja ruumid oli suitsu täis.


Päästjad kustutasid põleva kušeti ja tuulutasid ruume, ilmselt tekkis tulekahju voodis suitsetamisest. 2008. aasta oktoobris olid päästetöötajad sotsiaalmajja paigaldanud suitsuandurid. Eile selgus, et osa suitsuanduritest oli laest alla võetud, alles oli vaid kaks andurit.


Päästjate teada on samas majas suitsuandurite laes püsimisega olnud muret ka varem: andureid on maha võetud, kinni kleebitud või patarei seest välja võetud.


Päästekeskuse inspektorid selgitavad menetluse käigus välja, mis asjaoludel suitsuandurid laest alla võeti. Alates möödunud aasta 1. juulist peab igas majapidamises olema vähemalt üks suitsuandur, selle puudumisel võib määrata kuni 12 000 krooni suuruse trahvi.


Samas majas on tulekahjusid olnud varemgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles