Kingime raamatukogule raamatu

Marika Rajamäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Raamatukoguhoidjate Ühing kutsub lugejaid üles kinkima kodukandi raamatukogule üht äsjailmunud raamatut, Järvamaa kogudel on heameel uuema eesti kirjanduse, teatmeteoste üle.

Eesti Raamatukoguhoidjate Ühingu üleskutse on kiitnud heaks 446 raamatukoguhoidjat ühingu üldkoosolekul kuu algul.
Ühingu juhatuse aseesimees Katre Riisalu selgitas, et kinkida kodukandi raamatukogule üks raamat on heategu, millega saab kogeda kinkimisrõõmu ja pakkuda teistele lugemismõnu. «Kinkides raamatukogule, teeme kingituse korraga paljudele, rikastame kohalike raamatukogude lugemisvalikut, suurendades nii avastamisrõõmu, mida kirjasõna pakkuda võib,» lausus ta.

Aravete raamatukogu juhataja Ene Lõõniku meelest on üleskutse igati vastuvõetav. «Kui arvestada, et kahanenud on nii riigi kui ka omavalitsuse antav raamatuostu raha, on iga raamat kogusse teretulnud, seda enam, et inimesed loevad hulga rohkem ja külastavad kogu tihedamini, uudiskirjandus on kogu aeg väljas,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles