Tuletõrjesportlased turnivad spordihallis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval on Paide spordihallis esimesed Paide meistrivõistlused konksredeliga ronimises. Võistlused algavad kell 9.45, esimene start on kell 10.


Margo Tammepõld Paide vabatahtlikust tuletõrje seltsist ütles, et tegemist on lahtiste meistrivõistlustega, kus vanuserühmades osalevad vastava ettevalmistuse saanud tuletõrjesportlased. «Lisaks Eesti tuletõrjesportlatele oleme kutsunud ka sportlasi Lätist,» lisas ta.

Tammepõld märkis, et olenevalt võistleja vanusest ronitakse kas õppetorni esimesse, teise või kolmandasse aknasse. «Kolmas aken on võrdväärne korterelamu neljanda korrusega,» täpsustas ta. «Tuleb põnev ja kaasatõmbav võistlus, kuhu on kõik oodatud kaasa elama.»
Esimesena astuvad võistlustulle neiud ja naised, seejärel kahes vanuserühma noormehed ja kell 12.30 hakkavad osavaimat turnijat selgitama mehed. Igal võistlejal on kaks katset. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles