Lõppesid Paide veemajandusprojekti ehitustööd

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Paide linna ning Kriilevälja ja Sillaotsa küla veemajandusprojekti ehitustööd on lõppenud.

Uuendatud ja ümber ehitatud on 32,7 kilomeetrit veetorustikku ja 35,2 kilomeetrit kanalisatsioonitorustikku, valminud on 16 väikereoveepumplat ja ümber ehitatud kaks reoveepumplat. Töödel on kaheaastane garantiiaeg.

Aktsiaseltsi Paide Vesi juhataja Jaan Madis ütles, et projekti eesmärgid on täies mahus täidetud ja ehitustööde maksumus jäi lepingutes ette nähtud piiresse.

Projekti kogumaksumuseks kujunes 248 miljonit krooni. Rahastasid Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfond, Eesti riik, Keskkonnainvesteeringute Keskus, Paide linn ja vald ning Paide Vesi.

Projekti pidulik lõpetamine tuleb 1. aprillil kell 14 Paides Mündi 45 pumpla juures. Sinna on kutsutud Euroopa Komisjoni esindaja, keskkonnaminister ja teised projekti elluviimisele kaasa aidanud isikuid, aga ka projekteerija Eesti Veeprojekti, ehitajate Terrati ja Amaksi ning omanikujärelevalvet teinud Infragate Eesti esindajaid. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles