Uued kauplejad proovivad Paides kätt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Maximas asuv liha- ja kommipood pakub suurt valikut Ukraina ja Venemaa maiustusi ning kodumaiseid suitsusinke ja -vorste.
Paide Maximas asuv liha- ja kommipood pakub suurt valikut Ukraina ja Venemaa maiustusi ning kodumaiseid suitsusinke ja -vorste. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tänasest on Paide kesklinnas lisaks üks rõivapood, nädala eest avasid uksed beebikaupade pood ning suitsuliha ja Ukraina kommidega kauplev liha- ja kommipood.

Endise Tiimari kaupluse riiulid on välja vahetanud rõivavardad, tänasest pakub seal Türgist, Poolast ja Inglismaalt toodud noorte-, naiste- ja meesterõivaid osaühing Evixer.
Kauplusest, mis kannab nime Extra Sinule, leiab ka väikese valiku jalatseid ja pesu ning Prantsusmaalt toodud käekotte.

Nädala eest Bermuda ärimajas beebikaupade poe avanud osaühingu DirectHit juhatuse liige Eili Käsper näeb naabris, lastekaupade komisjonipoes, pigem toetajat kui konkurenti. «Rahvast liigub rohkem,» põhjendas ta.
Oma kaupluse suureks plussiks peab Käsper veel avarat ja valgusküllast ruumi, kuhu on võimalik siseneda mõlemalt poolt maja ja kuhu on hea mugav ka lapsevankri sisse lükata.

Titakaupade poega samal päeval tegi uksed lahti osaühingu Prestina liha- ja kommipood Maxima kaupluses.

Suuremas toidupoes tegutsemist peab kaupluse müüja Reina Ulp kasulikuks. «Oli kaalumisel ka omaette üüripind, aga usun, et Maximas olek on meile kasuks tulnud: reklaami pole oluliselt teinud, inimesed käivad lihtsalt mööda ja tulevad uudistama,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles