Järvamaa noorkotkad said uued juhid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Noorte Kotkaste peavanem Silver Tamm kinnitas Noorte Kotkaste Järva maleva uued juhid ning maleva juhatus valis ka Noorte Kotkaste Järva maleva ajaloos esimese teavituspealiku.

Uueks malevapealikuks kinnitati alates 1. juulist Allar Ansjaki, kes kuni selle ajani teenib aega Kirde kaitseringkonna õhutõrjepataljonis.


Noorte Kotkaste pealiku ülesanne on juhtida maleva tegevust, tagada noorsootöö korraldus malevas ja esindada malevat üritustel.


Noorte Kotkaste Järva maleva pealiku abiks kinnitati Jaanus Saarelaht, kes on juhendanud maleva algusaastatel Väätsa noorkotkaid ning löönud kaasa noorkotkaste ja kodutütarde tegevusjuhendajana, korraldanud üritusi.


Noorte Kotkaste Järva maleva juhatus valis koosolekul ka maleva esimese teavituspealiku, kelleks sai Tartu Ülikoolis ajakirjandust tudeeriv Kaitseliidu liige Kärt Ojala.


Järvamaal on ligi 250 noorkotkast, kes tegutsevad Türil, Kabalas, Koigis, Oisus, Säreveres, Väätsal, Paides, Sargveres, Koerus, Roosna-Allikul ja Amblas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles