Esindusmeeskond ja kool ühinesid löögirusikaks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Metsa jalgpallikooli eelmisel laupäeval Paide kunstmurustaadionil alanud sünnipäevaturniir (jalgpallikooli noored (sinikollases) jäid vanemas rühmas teiseks) jätkub sportlike pidustustega sel nädalal. Uued jalgpallilahingud algavad aastaaegade turniiril laupäeval kell 11.
Viktor Metsa jalgpallikooli eelmisel laupäeval Paide kunstmurustaadionil alanud sünnipäevaturniir (jalgpallikooli noored (sinikollases) jäid vanemas rühmas teiseks) jätkub sportlike pidustustega sel nädalal. Uued jalgpallilahingud algavad aastaaegade turniiril laupäeval kell 11. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnameeskond ja Viktor Metsa Jalgpallikool (VMJK) andsid teada, et peale aastaid koostööd on klubid Järvamaa jalgpalli arendamiseks jõud ühendanud.

Viktor Mets jätkab ühendklubi noortetöö juhina ning samuti jätkavad noorte treenimist kõik teised tänased VMJK treenerid. Paide linnameeskonna noortetöö jätkub edaspidi koondnimetuse all:
„Paide LM Viktor Metsa Jalgpallikool“.

Klubide liitumine on esimene tegevus konsolideerimaks Järvamaa jalgpalli - eesmärgiga ühendada hetkel eraldiseisvad noorteklubid ja meistriliiga meeskond ühiseks tugevaks jalgpalliklubiks.

Noortele jalgpalluritele toob see muudatus kaasa eelkõige rohkem võimalusi sisukamateks treeninguteks, parimad treeningtingimused ja -laagrid ning tipptasemel varustuse. Laiapõhjaline noortetöö võimaldab kaasata toetajaid, kelle abil panustada laste sportimisse samamoodi nagu panustatakse kõrgeimal tasemel mängivasse meeskonda.

Nii linnameeskonna president Veiko Veskimäe kui jalgpallitreener Viktor Mets olid veendunud, et antud samm on Järvamaa ja Paide jalgpalli jätkusuutlikust silmas pidades vältimatu. Omamata professionaalset noortetööd ei ole perspektiivi Paide linnameeskonnal ja ilma otsese väljundita ning eeskuju esindusmeeskonna näol jääb olulisel arenemishetkel perpektiivikatel noortel vajalik jätk noorteklassist välja kasvamiseks saamata. Selle tagajärjel siirduvad kõige talendikamad suurlinnade klubidesse või jätavad jalgpalliga tegelemise pooleli.

Loe lisa! (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles