Noore sportlase preemia ootab taotlusi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

SA Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu abikaasa allfondi ja Nordea Panga noore sportlase preemia sügisene taotlusvoor lõpeb 1. novembril (k.a postitempel).

Preemia suurus ühe saaja kohta on kuni 3200 eurot. Esimest korda on võimalik esitada avaldusi ka meeskonnapreemiale, mille suurus on 3200 eurot.

Noore sportlase preemia on mõeldud kuni 21aastasele väga heade õpitulemustega õppivale noorele sportlasele. Preemia on sihtotstarbeline ja mõeldud treening- ning võistluskulude katteks või varustuse soetamiseks.

Meeskonnapreemiale võivad kandideerida võistkonnad alates kahest liikmest (näiteks sõudemeeskond või - naiskond, võimlemisrühm, jalgpallimeeskond või -naiskond jne).

 Preemia suuruse otsustab eeltoodud piirmäära arvestades Vabariigi Presidendi abikaasa allfondi nõukoda. Preemia saamiseks võivad kandidaate esitada noorsportlaste treenerid, juhendajad, koolid, spordiklubid, spordialaliidud ja Vabariigi Presidendi abikaasa allfondi nõukoja liikmed.

Uuri siit! (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles