Eneseabikomöödia kutsub Albu rahvamajja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Grepp

Reedel, 8. novembril kell 19 mängib Rakvere teater Albu rahvamajas oma viimaste aastate üht populaarseimat lavastust „Elu ja kuidas sellega toime tulla“.

Improvisatsioonidest sündinud muusikalis-koomilises eneseabilavastuses vaadeldakse naiseks- ja meheksolemise erinevaid tahke ning püütakse leida vastust küsimusele, kuidas elus hakkama saada, kui pead end pidevalt vastassugupoolele mõistetavaks tegema. Naised on ju teadupoolest Veenuselt ja mehed Marsilt ning tee teineteiseni on tihtipeale pikemgi kui teisele planeedile.

Mõned suved tagasi otsustaski Rakvere Teatri trupp kooslavastaja Üllar Saaremäega, et on aeg see tee lühemaks teha ja nõnda sündiski „Elu ja kuidas sellega toime tulla“ - hoogne koolitus, mida liigendavad laulu- ja muusikanumbrid. Iga etendus sünnib tihedas koostöös vaatajatega ning on alati eelnevaist pisut erinev.

Ekspertidena astuvad vaatajate ette Eduard Salmistu, Toomas Suuman, Margus Grosnõi, Peeter Rästas, Maarika Mesipuu, Natali Lohk ja Helgi Annast. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles