Eel-Ernal osaleb kolm järvalaste võistkonda

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Alo Aasma

Homme varahommikul algava Eel-Erna stardis on lisaks kolmele Kaitseliidu Järva maleva võistkonnale ka naiskodukaitsjate võistkond, kes lähevad samal ajal tehtavale koormusmatkale.

Eel-Ernat korraldava Erna seltsi presidendi Meelis Rätsepa andmetel on starti tulemas 28 võistkonda, lisaks kümme naiskodukaitsjate võistkonda, kes võtavad osa iga-aastasest koormusmatkast.

Järva maleva esimene võistkond, kes on kahel viimasel aastal Eel-Erna võitnud, läheb võistkonna liikme leitnant Indrek Reismanni ütlust mööda ka tänavu endast lihtsalt parimat andma. «Tavaliselt me kunagi võidust või tulemusest ei mõtle,» lisas ta.
Reismann läheb tänavu starti juba kaheteistkümnendat korda.
Võistkonna kogenuim liige Aare Kabel on stardis neljateistkümnendat, Margus Laanep kümnendat ja Mati Tatrik kaheksandat korda. «Meie võistkonna keskmine vanus on juba 43 aastat ning tugevus lisaks pikaajalisele kogemusele ka see, et oleme väga hästi kokku töötanud,» ütles Reismann.

Järva maleva teise võistkonda kuuluval Urmas Kõonurmel on Eel-Ernal startida juba kolmeteistkümnes kord, aga tema võistkonnakaaslased on suhteliselt uued, kel selja taga vaid kolm-neli Eel-Ernat. «Ühe noore põhivõistleja ootamatu haigestumise tõttu peame rajale minema küll pisut teises koosseisus, kuid nagu Järva esimese võistkonnal, on meiegi eesmärk anda endast parim,» lausus Kõonurm.

Järva maleva kolmandasse võistkonda kuuluv Ahto Milder on võistkonnas ainus, kel on kahe Eel-Ernal kogemust. Ta märkis, et nende eesmärk on jõuda paremusjärjestuse esimesse poolde.
Eel-Erna start antakse reede varahommikul Lääne-Virumaal Rutjal. Pärast 50-60 kilomeetri pikkuse võistlustrassi läbimist ning kontrollpunktides ülesannete täitmist jõuavad võistkonnad finišisse Rakvere ordulinnuses laupäeva õhtupoolikul.

TEAVE

Järva maleva võistkonnad sõjalis-sportlikul võistlusel:
Järva I: leitnant Indrek Reismann, nooremleitnant Aare Kabel, kapral Margus Laanep, reamees Mati Tatrik. Võistkonda esindab nooremseersant Tarmo Koit.

Järva II: nooremseersant Raimo Merilo, seersant Urmas Kõonurm, nooremveebel Vallo Tamme, kapten Lauri Lipp. Võistkonda esindab nooremseersant Rainer Hanschmidt.

Järva III: reamees Mikk Paap, reamees Günter Siimenson, reamees Toomas-Martin Karu, nooremseersant Ahto Milder. Võistkonda esindab reamees Jaanus Tamme.

Naiskodukaitsjate koormusmatkas osalevad: Terje Albert, Birgit Albert, Vivika Barnabas, Made-Britt Nurk. Võistkonda esindab vanemseersant Kaido Mettus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles