Psühhedeelilistel väljadel liikujad sihivad edetabeli tippu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motor Tension Anxiety
Motor Tension Anxiety Foto: Jan Vutt

Teisipäeviti ETV2 eetris olevas Eesti muusika edetabelisaates Eesti TOP 7 platseerus selle nädalal kolmandale kohale Järvamaa taustaga ansambel Motor Tension Anxiety looga "Caravan man".

Ansambli bassimees Kaido Kirikmäe ütles, et esmakordselt jõudis bänd uue tulijana tabelisse üle-eelmisel nädalal ning meestel on kindel plaan tabel "puhtaks lüüa".

Motor Tension Anxiety,  kuhu lisaks Kirikmäele kuuluvad veel Hendrik Liivik ja Rainer Kandelin, on välja kasvanud 90ndate aastate keskpaigas tegutsenud bändis Bog Bogies ningendi sõnul liiguvad nad muusikaliselt psühhedeelilistel väljadel kasutades liikumiseks hardcore taktikat.

Eesti TOP 7 edetabeli seisu määravad aga vaatajad, kes saavad oma lemmiku poolt hääletada SIIN.

Veebihääletus algab igal teisipäeval vahetult pärast saate lõppu ja läheb lukku järgmisel esmaspäeval kell 17. Eesti TOP 7 on ETV2 eetris teisipäeval kell 22.50, kordus reedel kell 13.15 ja 1.25

Vaata videot SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles