Tormi viidud elektrit ootavad sajad pered

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeva öösel ja reede päeval Eestis puhunud marutuul jättis tuhanded tarbijad elektrita ning kuigi Elektrilevi suutis järgnenud päevadel voolu paljudes tarbimiskohtades taastada, on murelikud Järva Teataja lugejad andnud teada, et olukord nende kodukohas pole muutunud.

Ühe mureliku lehelugeja sõnul said eile hommikul voolu tagasi Albu valla Peedu küla majapidamised, samas on veel osa Albu ja Ahula kandi elanikke sunnitud igapäevatoimetusi tegema küünlavalgel. Järelepärimise peale lubas Elektrilevi voolu taastada pühapäeva õhtuks. Eile õhtuks polnud elektrivarustus taastunud veel ka Türi vallas asuvas Kärevere külas.

Laupäeva keskpäeva seisuga oli üle Eesti endiselt elektrita ligi 25 000 majapidamist, vool on suudetud taastada rohkem kui 75 000 tarbimiskohas.
Elektrilevi pressiesindaja Tuuli Sokman ütles Postimehele, et katkestuste täpsem hulk selgub siis, kui on kõrvaldatud keskpingerikked.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles