Noor looduskaitsja sai ministrilt märgi

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Eensoo pilt «Lumememme ehitus», mis võitis loodusfoto konkursil kategoorias «Lapsed - inimene ja loodus» esikoha.
Kaarel Eensoo pilt «Lumememme ehitus», mis võitis loodusfoto konkursil kategoorias «Lapsed - inimene ja loodus» esikoha. Foto: Erakogu

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus andis Estonia kontserdisaalis toimunud loodusesõprade aastavahetuse peol üle noore looduskaitsja märgi 26 tublile noorele.

Teiste seas sai märgi ka Türi ühisgümnaasiumi õpilane Kaarel Eensoo, kes omab sügavat loodushuvi, on saavutanud aastaid tunnustusi fotovõistlusel «Looduse aasta foto» ja aidanud vabatahtlikuna korraldada mitmeid Looduse Omnibussi retki Järvamaal.

Keskkonnaministeerium soovib märgiga tunnustada ja eeskujuks seada suure loodushuviga aktiivseid kuni 26-aastaseid noori, kes on kaasa löönud looduskaitsealases tegevuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles