Jõulukaartide saatmine on taas moes

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käes on aasta kiireim aeg postiettevõtete ja ka nende töötajate jaoks. Kirju ja pakke sorteerimas on AS Eesti Posti Paide postkontori postitöötleja Maia Kuusk.
Käes on aasta kiireim aeg postiettevõtete ja ka nende töötajate jaoks. Kirju ja pakke sorteerimas on AS Eesti Posti Paide postkontori postitöötleja Maia Kuusk. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui võrrelda sel aastal saadetud jõulukaartide arvu eelmisel aastal saadetutega, võib öelda, et jõulukaartide saatmine on taas moes. 

AS Eesti Post väliskommunikatsiooni juht Kadri Tonka andis teada, et vaatamata e-maili käepärasusele, on jõulukaartide saatmine võrreldes eelmise aastaga kasvanud. "Siseriiklike kirjade saatmine on 1.-17. detsembril kasvanud 12 protsenti võrreldes 2012. aastaga," teatas ta. Terve aasta lõikes on kirjade maht siiski 7 protsenti väiksem, kui 2012. aastal.  

Tonka andmeil on eestlastele eriti meeltmööda jõuluõnnitluste saatmine välismaale, sest selliste saadetiste hulk on kasvanud lausa 18 protsenti. Detsembris saadetud lihtkirjade arv on ületanud juba 2 miljoni piiri. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles