Priitahtlikud päästjad kohtusid Türil

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Laupäeval istusid Türi kultuurikeskuses koos Lõuna-Järvamaa vabatahtlikud päästjad, et arutada rõõme ja muresid ning tutvustada Türi vabatahtliku tuletõrjeühingu komandode tegevust ja leida oma ridadesse ka uusi vabatahtlikke.

Türi vabatahtliku tuletõrjeühingu (TVTÜ) ühe eestvedaja Meelis Välimäe sõnul oli teabepäev mõeldud eelkõige Türi, Väätsa ja Imavere valla inimestele.

Muude küsimuste hulgas oli kokkusaamise peaeesmärk tutvustada  uutele huvilistele vabatahtlikku päästet ning leida vabatahtlikke, kes täiendaksid Kabala komando ridu. „Nüüd on Kabala komando tulevik juba palju roosilisem, sest täna saime juurde kolm vabatahtlikku. Lisaks tean, et tulemas on veel kaks inimest, kes täna töökohustuste tõttu teabepäevale tulla ei saanud,” ütles Välimäe.
Edusamme tehti ka selles suunas, et hiljemalt 2015. aasta 1. jaanuarist hakkaksid Lõuna-Järvamaal vabatahtlike komandod lisaks Oisule ja Kabalale tegutsema ka Väätsal ja Imaveres. Ruumide asjus on Välimäe juba pidanud nõu  vallajuhtidega. „Tänaseks olen neilt põhimõttelise jah-sõna saanud, tehnika (autod) poole pealt saab loodavaid komandosid toetada TVTÜ. Küsimus on nüüd vaid selles, et saaks kokku inimesed, ja neid koolitada,” avaldas Välimäe. Laupäeval teabepäev andis selleks lootust: kohaletulnute hulgast avaldas soovi hakata vabatahtlikuks päästjaks koguni kolmteist inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles