Süda-Eesti sotsiaalkeskus kolib paremini leitavasse kohta

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süda-Eesti sotsiaalkeskuse tööd koordineeriv Tiina Larven usub,e t uuelt aadressilt leitakse neid paremini.
Süda-Eesti sotsiaalkeskuse tööd koordineeriv Tiina Larven usub,e t uuelt aadressilt leitakse neid paremini. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide äärelinnas asuv inimeste sotsiaalseid probleeme lahendada püüdev Süda-Eesti sotsiaalkeskus võttis rendile kesklinnas asuva maja.

Süda-Eesti sotsiaalkeskuse juhatuse liige Tiina Larven usub, et uues asukohas leiavad kõik neid paremini üles. «Äärelinnas asuvat Tuleviku tänavat ei teadnud alati paidelanegi, rääkimata siis kaugemalt tulijatest, kuid kesklinnas bussipeatuse taga asuvast Vee tänavast on meieni lihtsam jõuda,» selgitas ta.

Aadressil Vee 4 asuv maja võttis mittetulundusühing rendile kümneks aastaks. Larven märkis, et praegu käivad seal ulatuslikud ehitustööd. «Korrastame ruume oma raha eest ja tahame sisse kolida nii kiiresti kui võimalik, kui mitte enne, siis märtsis kindlasti,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles