Roland Murakas kihutas Soomes

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Jyväskyläs sõidetava MM-ralli kõrval on Soome üks kuulsamaid rallisid Arctic Lapland Rally, mida sellel aastal peeti 49. korda. Arctic Lapland Rally oli tänavuste Soome autoralli meistrivõistluste esimeseks etapiks.

Rovaniemi ümbruses sõidetav Arctic Lapland Rally koosnes tänavu kümnest kiiruskatsest kogupikkusega 244,32 kilomeetrit. Katsed on enamjaolt pikad, 30-40 kilomeetrit, pikim aga 49 kilomeetrine. Temperatuurid kõikusid ralli käigus viiest külmakraadist kuni pea 40 külmakraadini ja lund jagus küllaga nii katsetele kui ka katsete äärde.

Eesti Autospordi liidu pressiesindaja Margus Kiiver ütles, et sel korral tegi Arctic Lapland Rally kaasa kolm Eesti meeskonda. Tänavu koos Soome meeskonnaga Printsport Soome MV sarjas osalevad Karl Kruuda ja Martin Järveoja (Ford Fiesta S2000), Kaspar Koitla ja Mait Laidvee (Mitsubishi Lancer EVO 9) ning Roland Murakas ja Kalle Adler (Mitsubishi Lancer EVO 9).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles