Hinnaalandus suurendas huvi Paide kinnisvara vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavolikogu otsustas eelmisel nädalal langetada müügis oleva endise veterinaarkeskuse ja selle kõrvalhoonete hinda seniselt 80 000 eurolt 50 000 eurole.

Paide linnavalitsuse nädala kavas seisab, et linnapea Alo Aasma tutvustab kolmapäeva ennelõunal võimalikule ostjale veterinaarkeskuse kinnistut.

Aasma selgitas eile, et huvi kinnisvara vastu on tekkinud pärast hinna märgatavat alandamist ja eilegi käis ta investoritele kinnistut näitamas. Ta lisas, et tegemist oli Paidest pärit ettevõtjatega, kes ei tahtnud oma plaane kõnealuse kinnistuga seoses avalikustada.

2011. aastal otsustas Paide linn võõrandada kolm eespool nimetatud kinnistut kompleksina alghinnaga 100 000 eurot. Seejärel langetas volikogu hinna 80 000 eurole.

Linnavolikogu eilsel istungil selgitas Paide abilinnapea Siret Pihelgas, et müügihinna järjekordne langetamine tuleneb kompleksi seisust ja ostuhuvi puudumisest. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles