Parim ettevõte võib jääda valimata

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallamaja
Türi vallamaja Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Türi valla ettevõtluskonkursile on esitatud kõige rohkem ettepanekuid parima toote ja teenuse kohta, kuid nii mõnigi kategooria on nädal enne konkursi lõppu veel kandidaadita.

Türi vallavalitsus kuulutas ettevõtluskonkursi välja 7. jaanuaril, nädalapäevad enne konkursi lõppu sõnas valla arendusjuht Üllar Vahtramäe, et parima toote ja teenuse kategoorias läheb juba rebimiseks, kuid näiteks parimat ettevõtet pole veel kellegi seast valida. «Kuid varasematelgi aastatel on just ettevõtted endast teada andnud ikka viimastel päevadel, ega siis tänavunegi saa erand olla,» ütles ta.

Türi vald ootab kuni 6. veebruarini kandidaate parima nimetamiseks neljas kategoorias: ettevõte, talu, alustav ettevõtte ja kohalik toode, teenus. «Kui parim ettevõte selgub konkursile laekunud ankeetide majandusnäitajate alusel ja edukaim alustav ettevõte ankeedis küsitud viimase kolme aasta andmete alusel, siis toote ja teenuse puhul arvestame arvamusi ja lisatud põhjendusi,» täpsustas Vahtramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles