Grit Šadeiko tõusis Eesti naiskonna esinumbriks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko
Grit Šadeiko Foto: Andrus Eesmaa

Eesti kergejõustikuliit kinnitas seitsmevõistleja Grit Šadeiko eelmise aasta tulemuste põhjal 26. ja 27. juunil Tallinnas tuleva superliiga Eesti koondisse.


Seitsmevõistleja Grit Šadeiko kinnitas, et on hooajaks põhjalikult valmistunud ning treeningud nii Eestis kui aprillis Portugali laagris läksid plaanitult. «Kevadistest rasketest treeningutest taastumiseks ja hooaja avavõistlusteks heasse vormi jõudmiseks on mul viimastel nädalatel olnud suhteliselt kerged koormused,» ütles ta. «Tunnen, et vorm on hea, aga tegelikust seisust annavad parema ülevaate Bigbank Kuldliiga kaks esimest etappi Jõgeval ja Tartus, kus plaanin kindlasti võistelda.»

2008. aasta juunioride MMil pronksmedali võitnud Šadeiko senine parim seitsmevõistluse tulemus on eelmisel aastal Euroopa karikavõistluse esiliigas teenitud 5813 punkti.
Eesti kergejõustikuliidu mitmevõistluse alarühma vastutava treeneri Tõnu Kaukise ütlust mööda on Grit Šadeiko eelmistel hooaegadel tõestanud, et suudab suurvõistluse õhkkonnas näidata seitsmevõistlejale vajalikku stabiilsust. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles