Riigikaitsesse panustab tuhatkond järvakat

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FOto on illustratiivne.
FOto on illustratiivne. Foto: Kaitseliit

Mais ületas Kaitseliidu Järva maleva tegevliikmeskond 500 liikme piiri, koos naiskodukaitsjate, noorte kotkaste ning kodutütardega kuulub malevasse juba 1072 liiget.


Maleva 500. tegevliikmeks sai Jürgen Põldma, kes kuulub Paide üksikkompaniisse. Järva maleva pealiku Arvi Niglase ütlust mööda on Järva maleva uksed jätkuvalt avatud kõigile neile, kes tunnevad huvi kaitseliitlaste, naiskodukaitsjate, noorkotkaste või kodutütardega ühinemise vastu. «Heameel on selle üle, et maleva liikmeskond on väga lai, sest meil on liikmeid kõikidest maakonna omavalitsustest, on nii noori kui vanu, nii mehi kui naisi, nii linna- kui maainimesi,» lausus ta.

Kaitseliit oli esimene riigikaitsestruktuur, mis taastati poolteist aastat enne Eesti taasiseseisvumist. Kaitseliidul praegu üle 12 000 liikme. Järva malevasse kuulub 503 kaitseliitlast, 249 noort kotkast, 235 kodutütart ja 85 naiskodukaitsjat. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles