Muusikasõbralik omavalitsus saab auhinna

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallavanema kabinet. 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Türi vallavanema kabinet. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme annab Eesti muusikakoolide liit (EML) haridus- ja teadusministeeriumis esimest korda välja auhinnad, millega soovib tunnustada omavalitsusi, kes toetasid 2013. aastal kohalike muusikakoolide tegevust. Tänavu saavad auhinnad Jõelähtme ja Türi vald.

Türi muusikakooli direktori Silja Aaviku sõnul tunnustab EML Türi valda selle eest, et omavalitsus on võimaldanud Türi muusikakooli õpetajatele üldhariduskoolide õpetajatega samaväärset töötasu. Muusikakooli maja on heas korras, sealhulgas paigaldati sinna eelmisel aastal ka normaalset kliimat tagav ventilatsioonisüsteem. Kooli pillipark on äärmiselt hea. Lisaks tunnustab EML muusikakoolis kehtivat õpilaste premeerimise moodust.

Haridusministeeriumis aset leidval tseremoonial esinevad Türi muusikakooli, Jõelähtme muusika- ja kunstikooli ning Nõmme muusikakooli õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles