Kevadpealinn muutub Eesti grillipealinnaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Grillfest.ee

Sel laupäeval muutub kevadpealinn Türi Eesti grillipealinnaks, kui juba neljandat korda leiab Türi järve ääres ja lauluväljakul aset Hea Toidu festival – Grillfest.


Kell 10.30 algab suur rahvakogunemine Türi kultuurimaja pargis, kus toiduteemalistele kihutuskõnedele järgneb pidulik rongkäik lauluväljakule ja järve äärde.
Sissepääs festivalile on kõigile tasuta, kuid iga külastaja on oodatud annetama krooni Türi kiriku kellade renoveerimiseks.

Tänavune festival pakub külastajatele rikkalikku toiduelamust, ostude tegemist Hea Toidu laadal, mitmekülgset kultuuriprogrammi (lisaks ansamblile Hellad Velled esinevad orkester Türi, Järvamaa laulu- ja tantsukollektiivid, ansambel Bad Orange & Grete Klein, omanäoline Eesti Mandoliini Orkester, ansambel Fix koos Silvi Vraidiga, JJ-Street Dance Company, Marian, DJ Raigo Brauer) ning võimalust teha kaasa õpitubades ja toiduteemalistes publikumängudes.

Tavapäraselt tulevad Grillfestil toiduvalmistamise võistlused ja üle-eestiline kalapüügivõistlus «Kalake». Lastele on üles seatud Eesti suurim Tuudi batuudilinnak.
Festival lõpeb kella 23.30 paiku. Jätkupidu algab Veskisillal südaööl ansambliga Hellad Velled. Pilet maksab 50 krooni. (JT)

TEAVE
Hea Toidu festivali Grillfest 2010 ajakava leiab festivali koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles