Tublide Roosna-Alliku noorte vahel jagunes 25 000 krooni

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teisipäeval kogunes Roosna-Alliku vallamajja sihtkapitali Õpihimuline Noor nõukogu, et tunnustada valla õpilasi, kes läinud aastal said õppetöös, konkurssidel, projektitöödes ja spordis silmatorkavaid tulemusi.

Roosna-Alliku abivallavanem Maret Põder lausus, et nõukogu üllatas stipendiumikandidaatide suur hulk – 36 õpilast. «Igaüks neist sai ka preemia, kuigi summad sõltusid siiski õpilase saavutustest,» selgitas ta. «Nõukogu jagas 36 õpilase vahel 25 000 krooni, kõige suurem stipendium oli 2000 krooni ja selle pälvis üks inimene.»

Põder täpsustas, et premeeritute seas oli nii põhikooli- kui ka gümnaasiuminoori. «Kaks stipendiaati käib näiteks hoopis Tallinna ühisgümnaasiumis,» lisas ta.

Roosna-Alliku sihtkapital Õpihimuline Noor on loodud Rebruk Farm OÜ ettepanekul seitse aastat tagasi. Põder lausus, et ettevõtte tegi ka esimese sissemakse, kuid aastate jooksul on tulnud lisa.

Eelmisel aastal korraldas põhikooli rahvas heategevusürituse, mille tulu paigutas sihtkapitali.
Stipendiumid annab Roosna-Alliku vallavalitsus õpilastele kätte tunnustusüritusel teisipäeval Roosna-Alliku rahvamajas. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles