Mitmevõistleja Grit Šadeiko esindab Eestit superliigas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko
Grit Šadeiko Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile kinnitas Eesti kergejõustikuliidu juhatus superliiga Eesti koondise liikmeteks kümnevõistlejad Mikk Pahapilli, Andres Raja, Mikk-Mihkel Arro ja Tarmo Riitmuru.


Seitsmevõistlejatest hakkavad 26. ja 27. juunil Kadriorus peetaval superliigal Eesti au kaitsma Grit Šadeiko, Veera Baranova, Mari Klaup ja Anne Viskov.

Eesti naiste esinumber, Türilt pärit Grit Šadeiko tunnistas, et hooaja alguses on osal üksikalade startidel puudunud värskus. «Oleme treeningkoormusi vähendanud ning praegu on läbi ka ülikooli kevadsemestri eksamid,» põhjendas ta.

Järelejäänud kahest nädalast peaks Šadeiko hinnangul küllalt, et head võistlusvormi saavutada. «Superliigale lähen ikkagi eesmärgiga kodupubliku ees isiklikku rekordit parandada ja EMi normi (5900 p) püüda,» lausus ta.

Grit Šadeiko senine parim seitsmevõistluse tulemus on eelmisel aastal Euroopa karikavõistluse esiliigas kogutud 5813 punkti. 2008. aastal tuli ta juunioride MMil pronksmedalile. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles