Türi kandis näidatakse väärtfilme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu.

MTÜ Kinobuss tuleb augusti lõpus Türi valda, et pakkuda Kabala ja Türi lauluväljakutel vaatamiseks erinevaid filme, mida näidatakse 6 korda 8,5 meetrisel täispuhutaval ekraanil.

Türi valla noosootööspetsialist Sulo Särkinen ütles, et 21. augustil pakutakse Türil kinokülastajale ajas tagasi viivaid kahte täispikka filmi «Tervitusi Nõukogude Eestist» ja «Soome lahe õed».
«26. augustil näitame Kabalas noortele suunatud Türi noorte tehtud filme ja filmikogumikku «Seks ja Surm», mis hõlmab endas kokku nelja lühifilmi,» ütles Särkinen.
30. augustil saavad kõik lapsed, lapsevanemad, noored, vanaemad ja vanaisad minna vaatama Türi noorte tehtud filmi «Legend» ja seiklusterohket multifilmi «Reis Saturnile».
Välikino kestvus on kokku kolm tundi kõigil kolmel korral, lisaks toimuvad kohtumised mitmete filmitegijatega.
«Kohapeal saab osta popcorni ja karastusjooki, pidada sõpradega piknikku ning nautida mitmeid väärtfilme,» lausus Särkinen.
Kinobuss jõuab Järvamaale projekti «Kinokultuuri taaselustamine Lõuna-Järvamaal» raames.
Igale filmiööle viib ja toob tasuta buss, mis peatub Imaveres, Kabalas, Oisus, Taiksel, Väätsal ja Türil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles