Paide läheb endise töötajaga kohtusse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui maavanem Tiina Oraste (paremal) andis Helle Jagole üle Lõuna-Järvamaa Lasteabiühingu tegevusloa, oli põhjust mõlemal naeratada, nüüd peab Jago arvestama aga ees ootava kohtuteega.
Kui maavanem Tiina Oraste (paremal) andis Helle Jagole üle Lõuna-Järvamaa Lasteabiühingu tegevusloa, oli põhjust mõlemal naeratada, nüüd peab Jago arvestama aga ees ootava kohtuteega. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Eile viimast päeva ametis olnud Järvamaa Lasteabikeskuse juhataja ja Paide linnavalitsuse teed lähevad lahku üksteist süüdistades ning ees terendab ka kohtutee.

Paide abilinnapea Piret Sapp ütles, et linnavalitsusse jõudsid Järvamaa Lasteabikeskuse töötajate avaldused, milles nad teavitavad, et õhtuti ja öösiti toimub kolimistegevus.

Sapp selgitas, et Jago koondas ühe inimese, kes sai töövaidluskomisjonis õiguse ja linn kandis 22 410 krooni kahjutasu. «Linnavalitsus on Jagole selle summa ulatuses kahjunõude esitanud, kuid ta pole seda tasunud,» sõnas Sapp.
Ta kinnitas, et kui Jago ei kavatse nõutud summat tasuda, siis tuleb linnavalitsusel õigus jalule seada kohtust abi paludes.

Helle Jago nimetas öösel kolimist naeruväärseks süüdistuseks ja kinnitas, et tema juhtimise ajal pole lasteabikeskusest midagi varastatud, veel vähem seda tema rajatud Lõuna-Järvamaa Lasteabiühingusse viidud. «See on sulaselge laim,» sõnas ta.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles