Elektrum jätkab kindlustuse pakkumisega

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuna Elektrumi kodutehnika kindlustuslahendus on olnud elektrimüüja klientidele sedavõrd kasulik lisaväärtus, jätkab ettevõte kindlustuse pakkumisega kõikidele oma eraklientidele ka 2015. aastal.

Elektrum Eesti juhatuse esimees Raivo Videvik ütles, et kahe aastase avatud elektrituru toimise järel on Eesti tarbijad aru saanud, et erinevate elektrimüüjate hindade võrdlemine on suhteliselt mõttetu tegevus, sest hinnaerinevused on valdavale osale tarbijatest praktiliselt olematud.  «Nii muutub klientide jaoks üha määravamaks elektrimüüja poolt pakutavad lisaväärtused ja see on ka põhjus miks otsustasime jätkata klientide poolt väga hästi vastu võetud pakutavat kindlustuslahendust,» täpsustas ta.

Kindlustuse väärtuspakkumine on Videviku arvamusel hetkel ainuke kriteerium, millega inimene saab oma kasu elektriturul pakutavate lahenduste hulgast reaalselt mõõta. «Me ei tee tühje ja suurustlevaid sõnu, sest ükski elektrileping ei muuda Eestit tegelikult paremaks. Julgen aga väita, et oma klientide elu oleme küll suutnud kindlustunnet pakkudes paremaks teha,» kinnitas Videvik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles