Erna retke alustas kaks Järva maleva võistkonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erna Retk algab dessandiga Salmistu rannas.
Erna Retk algab dessandiga Salmistu rannas. Foto: Toomas Huik

Eilsest laupäevani kestval ning maailma üheks pikemaks ja raskemaks militaarspordivõistluseks peetavas Erna retkes osaleb 24 võistkonna seas ka kaks Järva malevast.

11. korda startiva ning 2001. aastal ka võidurõõmu maitsnud Urmas Kõonurme hinnangul kujuneb tänavune retk võistlejatele karmiks ennekõike just palavuse tõttu, mis ilmaennustuse kohaselt kurnab võistlejaid kõik neli päeva, mil kontrollpunkte läbides ja vastutegevuse eest hoidudes tuleb võistkondadel maha kõndida rohkem kui sada kilomeetrit.


Järva maleva teavituspealik Alo Aasma kinnitas, et mehed on heas vormis ja proovivad kindlasti eelmiste aastate head taset säilitada. «Viimastel päevadel enne retke niisama ei passitud, vaid harjutati ennekõike laskmist, noa loopimist ja teisi ülesandeid, mis kontrollpunktides lahendamiseks võib tulla,» selgitas ta.


Järva maleva esimesse võistkonda kuuluvad leitnant Indrek Reismann, nooremleitnant Aare Kabel, kapral Margus Laanep ja reamees Mati Tatrik.
Maleva teise võistkonna moodustavad nooremseersant Raimo Merilo, seersant Urmas Kõonurm, nooremveebel Vallo Tamme ja nooremseersant Rainer Hanschmidt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles