Järvakad on enne ERNA retke lõpujooksu teised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Erna retkelt
Hetk Erna retkelt Foto: Toomas Huik

Eile tuli ERNA retkest osalejail võistelda laskmisosavuses automaadist ja püstolist, otsida miine, maha suruda kuulipildujapesa, võistelda käsitulirelvade ja lahingtehnika tundmises.

Retke pressiesindaja Urmas Reitelmanni teatel asus võistlust juhtima KL Põlva maleva võistkond, KL Järva I võistkond (leitnant Indrek Reismann, nooremleitnant Aare Kabel, kapral Margus Laanep ja reamees Mati Tatrik) on teisel kohal. „Eile luureülesande hiilgavalt täitnud ja võistlust juhtima läinud Scoutspataljon on praegu kolmandal kohal, KL Alutaguse maleva naiskond jätkab võistlust 19ndana ning parima välisvõistkonnana on Leedu 13.kohal,“ lisas ta. Katkestajaid ei ole.
Võistlus lõpeb hommikul algava lõpujooksuga. „Tänases kuumuses kujuneb see raskel maastikul sadakond kilomeetrit läbinud võistlejatele tõsiseks katsumuseks,“ arvas Reitelmann.
Võistluste pidulik lõpetamine on täna kell 17.00 ERNA retke baaslaagris
Läsnal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles