Järvalaste hääled kõlavad Estonia laval

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskogu on kokku kutsud Estoniasse 24. septembril kell 12.
Valimiskogu on kokku kutsud Estoniasse 24. septembril kell 12. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Estonia kontserdisaali isadepäeva kontserdil, mida kannab üle ka rahvusringhääling, näeb Järvamaa esinejaid ja ka kontserdi lavastuse eest kannab hoolt järvalane – Türi kultuurikeskuse kunstiline juht Ave Avamere.

Ave Avamere meenutas, et aprillis helistas talle kontserdi muusikaline juht Külli Kiivet, kes uuris, kas ansambel Naized oleks nõus  esinema. «Selle küsimuse peale oleksin peaaegu toolilt maha kukkunud, pakkumine oli väga ootamatu ja uhke, andsin üsna elevil olles oma jaa-sõna,» lausus ta. «Seejärel küsis Kiivet, kas olen nõus kontserti lavastama. See küsimus pani mind täielikult kokutama, aga oma nõusoleku andsin. Kõhklusi ja kahtlusi oli, aga tahe oli neist suurem.»

Algusest peale oli Avamere ka seda meelt, et kaasab ettevõtmisse oma abikaasa Andris Avamere. «Sest temaga olen ma ka tööalaselt hea tiim,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles