Koer käib trennikaaslastelt pai nurumas

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa Järva Teataja

Ambla valla kultuurikeskuse juht Triin Väin lemmik, Jaapani akita tõugu koera Daruma Yuleyogi, teab, et Tallinnas Eesti kennelliidu töötajatel on  tööl kaasas koerad, kes vabalt kontoris ringi liiguvad.

Oma neljajalgset sõpra Väin pigem Ambla vallavalitsuse majas asuvasse kabinetti päevaks kaasa ei võtaks, kuigi Daruma on tõeline südametemurdja ja tekitaks vallamajas elevust. «Päeva jooksul käib seal palju inimesi, kellele ei pruugi see meeldida, võib-olla ka koerale mitte,» ütleb ta.

Küll on kutsa Väinal kaasa olnud, kui on vaja tööasju ajada kultuurimajas. «Kindlasti saab koer suure tähelepanu osaliseks. Suuremas rahvahulgas ta ennast hästi ei tunne, sellepärast ta minuga alati kaasas ei ole,» selgitab ta. «Üritustevabal päeval koeraga kultuurimajas olles on endal julgem tunne ning ta tekitab meeskonnas ka positiivse ja sõbraliku õhkkonna. Kindlasti olen enne töökaaslastega läbi rääkinud, tuleb arvestada kõigi heaoluga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles