Metsamajandi hoone ärkab uuele elule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endisest metsamajandi hoonest Reopalus saab kaasaegne büroohoone, mille saalis saab pidada konverentse ja pulmapidusid.
Endisest metsamajandi hoonest Reopalus saab kaasaegne büroohoone, mille saalis saab pidada konverentse ja pulmapidusid. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Reopalus asuv endine metsamajandi hoone saab pärast uuendust oma praegusele nimele – Reopalu büroohoone – ka vastava väljanägemise.

Hoone haldaja, osaühingu Imperiosus juhataja Diana Kaasik ütles, et uuendustööde eesmärk on hoone uuesti ellu äratada.


Viimastel aastatel on hoonet kasutanud Järvamaa kristliku keskuse kogudus ja MTÜ Ühiskonna Arhitektid, edaspidi peaksid neile lisanduma büroopindade ja seminariruumide rentnikud. «Plaanis on välja ehitada bürooruumid, mitmeotstarbelist kasutust võimaldav hea akustikaga saal, olmeruumid, fuajee ja garderoob,» selgitas Kaasik.

«Pärast renoveerimistööde valmimist saab rentida ruume konverentside, tähtpäevade, kontsertide, pulmade ja muude ürituste tarvis, plaanis on kutsuda siia tunnustatud koolitajaid seminaride läbiviimiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles