Paides algas basseinihooaeg

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi eile oli Paide tehisjärves vesi üle 20 kraadi, eelistasid mitmed inimesed ujuda basseinis.
Kuigi eile oli Paide tehisjärves vesi üle 20 kraadi, eelistasid mitmed inimesed ujuda basseinis. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Kuigi järve- ja merevesi on suplussoe, külastas üleeile uksed avanud ja uusi teenuseid pakkuvat Paide ujulat ligi paarkümmend inimest. Millal ja kas Türi ujula uksed lahti teeb, pole veel teada.

Kuigi Eesti siseveekogude veetemperatuur on üle 20 kraadi, leidub neid, kes eelistavad siiski basseini. Üleeile käis Paide ujulas jõusaalis, saunas ja ujumas 17 inimest.


Paide spordi- ja tervisekeskuse juhataja Jaan Arvola kinnitas, et uksi ei avanud maja kindlasti liiga vara. «Ööd on praegu juba jahedad, täna öösel oli 12 kraadi sooja, selge see, et vesi jahtub ära,» põhjendas ta. «Samas tahavad linnainimesed pesemas käia, kohe algab kool ja peame pakkuma ujumisteenust neile.»


Millal ja kas üldse teeb uksed lahti Türi ujula, pole veel selge. Kevadel leidis majandusraskustesse sattunud osaühing, et omavalitsus võiks 11 aasta tagasi neile müüdud hoone tagasi osta.
Kui vallavalitsus ostusoovi üles ei näita, lubas osaühing jätta sügisel ujula uksed kinni ja panna hoone avalikule pakkumisele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles