Näitus paistab silma mitmekülgsusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kingitus Pärdile» kuraatori Leho Rubise sõnul saabus näitusele nii abstraktseid kui ka kujutava kunsti teoseid, mis kõik on loodud inspireerituna Pärdi muusikast.
«Kingitus Pärdile» kuraatori Leho Rubise sõnul saabus näitusele nii abstraktseid kui ka kujutava kunsti teoseid, mis kõik on loodud inspireerituna Pärdi muusikast. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja.

Homme algavad Pärdi pidunädalad Paides kultuurikeskuses näituse «Kingitus Pärdile» avamisega, väljas on teoseid 30 kunstnikult ja ka Järvamaa noorte maale.

Näituse kuraator Leho Rubis lausus, et külastaja näeb üsna mitmekesiseid maale ja graafikat. «Väljas on nii abstraktset kui ka kujutavat kunsti, näiteks loodusmaale,» lisas ta.
Rubis märkis, et üle kolmandiku teostest on tehtud spetsiaalselt näituse tarvis. Tuntumatest kunstnikest nimetas ta Leonhard Lapinit, Siim-Tanel Annust ja Tiina Tammetalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles