Tahvelarvuti võitjal on tänavu ootamatult palju loosiõnne olnud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Birgit Itse/ Järva Teataja

Esmaspäeval loosis Järva Teataja oma tellijate vahel välja tahvelarvuti. Loosiõnn naeratas türilasele Kairi Läntsile, kes täna käis toimetuses oma võidul järel.

Järva Teatajat on ta lugenud aastaid, kuid tunnistas, et siiani on ta eelistanud pigem õhtul kätte võtta paberlehe kui jälgida pidevalt uudiseid digilehest. Länts märkis, et ta ei viitsi lihtsalt sülearvutit õhtul enam vaadata ja süles hoida. Samas märkis ta, et tahvelarvuti on ehk mugavam ja nii on põhjust rohkemgi Järva Teataja digilehte vaadata.

Länts tunnistas, et ega ta loosimisest midagi ei teadnud ja seega võitu loota ei osanudki. Tänavu on aga talle loosiõnn ootamatult palju naeratanud. Kui varasematel aastatel pole ta enda sõnul midagi võitnud, siis tänavu on ta erinevatest loosimistest saanud näiteks Türgi reisi ja sušivaagna, nüüd siis ka tahvelarvuti. «Sõbrad naeravad, et ma peaksin lotopileti ostma,» sõnas Länts naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles