Suurremont võõpas Aravete kooli triibuliseks

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla vallas asub ka Aravete keskkool.
Ambla vallas asub ka Aravete keskkool. Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja

Aravete keskkooli ligi 12 miljoni kroonine suurremont muutis hoone valgemaks, avaramaks, soojemaks ja õhurikkamaks. Lisaks pakuvad silmarõõmu värvilised triibud.

Eelmise aasta augustis alanud suurremondi tulemusel sai Aravete keskkooli 1980ndate algul valminud osa uue hingamise.


Ligi 12 miljoni krooniga on soojustatud vundamenti ja maja, paigaldatud uus elektri-, ventilatsiooni-, vee- ja kanalisatsioonisüsteem. Ruumides said korda seinad, laed ja põrandad.


Kooli juht Andy Tilk lausus, et remondi järel on ruumi juures tüdrukute tööõpetusklassis, mis enne koosnes ühest suuremast ruumist, kus sai õmmelda, ja abiruumist, kus oli õppeköök.


Nüüd on tüdrukute kasutuses nii-öelda väike kompleks, sest abiruumile ja praegusele klassile lisandus ruum, kuhu kolis õppeköök.


Tilk märkis, et õpilased said endale ka raadiotoa, mida neil varem polnud. Enne asus tehnika majandusjuhataja kabinetis.


Uus on seegi, et remonditud majaosas on peaaegu igas ruumis internetiühendus. Samuti on hoones ja õues üleval valvekaamerad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles