Linnameeskond alustas hooaega kaotusega

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond - Tallinna FC Infonet (0-1).
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Paide linnameeskond - Tallinna FC Infonet (0-1). DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval pandi pall mängu Sillamäe Kalevi kunstmuruväljakul, kus koduperemehed võõrustasid Paide Linnameeskonda.

Jalgpalliliidu kodulehekülje andmeil toimus mäng kolme soojakraadiga, ilm oli pilves, kuid sademeteta. Kunstmurustaadionil toimunud mängu võitis Sillamäe 3:1, kusjuures esimese poolaja lõpuks oldi viigis, sest minut pärast mängu avaväravat lõi linnameeskond omavärava.

Enne uut hooaega on mõlemad meeskonnad uue hooaja eel läbinud suure uuenduskuuri. Näiteks on Paide rivistuses uue nimena mängiv abitreener Vjatšeslav Zahovaiko, kes eelmisel hooajal just Sillamäe võistkonnas oli. Tema teenis tänases mängus paidelastest ainsana kollase kaardi.

Paide peatreener Meelis Rooba ütles enne mängu, et hooaja esimese välismängu vastaseks olev eelmise hooaja hõbedameeskond kindlasti paidekaid ei alahinda."Paide eesmärk on hooaega positiivselt alustada ja näidata tulemuslikku mängu," märgib ta jalpalliliidu koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles