Kalevite Kodu paneb uksed kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates novembrist Paide Kalevite Kodu juhataja Tiina Runnel enam kohvi- ja šokolaadilõhnalisse kommipoodi tööle käia ei saa, sest Kalev sulgeb järjest vaid mõni aasta tagasi avatud kohvik-kauplusi.
Alates novembrist Paide Kalevite Kodu juhataja Tiina Runnel enam kohvi- ja šokolaadilõhnalisse kommipoodi tööle käia ei saa, sest Kalev sulgeb järjest vaid mõni aasta tagasi avatud kohvik-kauplusi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Novembri algul jäävad suletuks Paide linna esinduskohviku, keskväljaku ääres asuva Kalevite Kodu uksed.

Paides Vee ja Keskväljaku tänava nurgal tegutseva kommipoe-kohviku Kalevite Kodu sulgemisotsuse taga on Kalev Chocolate Factory kommunikatsioonijuhi Ruth Rohu selgitusel kauane analüüs. «Selle tulemusel jõuti tõdemuseni, et kahjuks on Kalevi Paide kaupluse majandustulemused olnud ebarahuldavad ning meil ei ole võimalik selle opereerimist jätkata,» põhjendas ta.


Roht lisas, et šokolaadipoe külastatavus on olnud liiga väike selleks, et poe opereerimiskulusid katta.
Kalevi kaupluskohviku neli töötajat on koondamisteate juba kätte saanud.


Mis hoonest edasi saab, ei osanud Roht öelda.
Kokku sulgeb Kalev sel sügisel kuus šokolaadipoodi, lisaks Paidele veel ka Rakveres, Võrus, Põlvas, Viljandis ja Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles