Korraldasime Paide tehisjärve ääres noortetalgud - korrastasime kahe silla vahelist grilliplatsi. Lõikasime võsa, riisusime, trimmerdasime ja lõpuks saime ehitama hakata. Vaatamata vihmale, rahele, külmale, oli meeleolu super. Planeeritud lõpp oli kell 6, aga lõpuks saime minema kell 8. Nalja sai meeletult palju, töö sujus küll natuke aeglasemalt, sest alustasime 25kesi, kuid lõpuks jäi alles 12 vaprat. Tulemus oli vapustav -  sai riisutud 19 kotitäit komposti, kaks veoautokärutäit võsaoksi ära viidud, mädanenud ja katkiste toolide-laua maha võtt ning siis täiesti uue grilliplatsi ehitamine algusest-lõpuni (grilliplats, pingid, laud-pingid). Noored olid lõpptulemusega väga rahul ja kuulda oli vaid positiivseid emotsioone. Oleme väga uhked ja kindlasti Tegime Ära!  Noored olid Paide noortevolikogust, Paide Gümnaasiumist, Paide Ühisgümnaasiumist, Paide Kutsehariduskeskusest, Türilt, Paide Avatud Noortekeskusest, lisaks Paide Avatud Noortekeskuse kollektiiv ja lapsevanemadki. Lisaks suured tänud Mikk Vissakule Paide Haldusest, kelleta poleks me kuidagi hakkama saanud.
Riin Luks
Korraldasime Paide tehisjärve ääres noortetalgud - korrastasime kahe silla vahelist grilliplatsi. Lõikasime võsa, riisusime, trimmerdasime ja lõpuks saime ehitama hakata. Vaatamata vihmale, rahele, külmale, oli meeleolu super. Planeeritud lõpp oli kell 6, aga lõpuks saime minema kell 8. Nalja sai meeletult palju, töö sujus küll natuke aeglasemalt, sest alustasime 25kesi, kuid lõpuks jäi alles 12 vaprat. Tulemus oli vapustav - sai riisutud 19 kotitäit komposti, kaks veoautokärutäit võsaoksi ära viidud, mädanenud ja katkiste toolide-laua maha võtt ning siis täiesti uue grilliplatsi ehitamine algusest-lõpuni (grilliplats, pingid, laud-pingid). Noored olid lõpptulemusega väga rahul ja kuulda oli vaid positiivseid emotsioone. Oleme väga uhked ja kindlasti Tegime Ära! Noored olid Paide noortevolikogust, Paide Gümnaasiumist, Paide Ühisgümnaasiumist, Paide Kutsehariduskeskusest, Türilt, Paide Avatud Noortekeskusest, lisaks Paide Avatud Noortekeskuse kollektiiv ja lapsevanemadki. Lisaks suured tänud Mikk Vissakule Paide Haldusest, kelleta poleks me kuidagi hakkama saanud. Riin Luks Foto: Riin Luks

Laupäevane Teeme Ära talgupäev, mis kõikjal üle Eesti sujus töiselt ja tegusalt, on lõppenud. Tegemist oli väga hästi korda läinud talgupäevaga, mille raames tuli vaatamata vihmale kodust välja mullusest rohkem inimesi – vähemalt 43 026 talgulist.

Kommentaarid
Copy