Traagiliselt kukkunud mehe ravi ähvardab raha nappusel katkeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poolteist aastat tagasi õnnetu kukkumise tagajärjel ajutraumaga voodiravile jäänud Argo Kütismaa (45) perekond maadleb murega, et rahapuudusel võib hädavajalik taastusravi pooleli jääda. Appi tulid sõbrad, kes algatasid rahakogumiskampaania.

Poolteist aastat tagasi ei osanud Argo Kütismaa ega tema perekond uneski näha, et üks õnnetu trepist kukkumine elujõulise mehe ajutraumaga haiglavoodisse saadab. Nii aga juhtus. Traagiline õnnetus halvas Roosna-Alliku üksikkompanii Ahula rühma aktiivse kaitseliitlase Argo Kütismaa parema kehapoole ja ka kõnevõime. Kütismaa on korduvalt käinud Haapsalus taastusravil ja praegu on ta suuteline iseseisvalt, ehkki raskustega liikuma. Endise ehitaja ja jahimehe seniste raviseansside põhjal võib öelda, et ravi on olnud tulemuslik. Argo Kütismaa abikaasa Ivi ütlust mööda saab mees juba toas kepiga ringi liikuda, kuid tema parem käsi ei liigu. Naine avaldab siiski lootust, et ehk õnnestub ravi jätkata.

Kaitseliidu Roosna-Alliku üksikkompanii kaitseliitlased algatasid sõbra aitamiseks sotsiaalmeedias rahakogumiskampaania, et kaaslase taastusravi pooleli ei jääks. Kaitseliitlase Aare Kabeli ütlust mööda on Argo läbinud praeguseks viis ravikuuri, iga üksik kuur maksab umbes 120 eurot. Ehkki täielikku tervenemist Kabeli teada ette näha pole, on paranemisruumi veel küllaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles