Ökopoe pidajad teevad tööd missioonitundest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türil loodustoodete kauplust Okas pidav Evelin Rammo kiidab eriti Tervixi astelpajutooteid ning Venemaal valmistatud loodusravitooteid, mida tavalistest poodidest ega apteekidest ei leia.
Türil loodustoodete kauplust Okas pidav Evelin Rammo kiidab eriti Tervixi astelpajutooteid ning Venemaal valmistatud loodusravitooteid, mida tavalistest poodidest ega apteekidest ei leia. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa esimeste ökopoodide pidajad tunnistavad, et ettevõtmine rikkaks just ei tee, aga oma väärtus on ka loodustoodetest abisaanute tänul ja teadmisel, et aetakse õiget asja.

Tänavu märtsis avas Evelin Rammo Türil loodustoodete poe Okas. Kuu aega tagasi leidis ta Okkale parema pinna ja kolis poe Koidula tänavalt Viljandi tänava lillepoodi. Pärast seda on kiiresti kasvanud ka poe külastatavus.


«Hoiatati küll, et Türi on nii väike ja siinsed inimesed konservatiivsed, aga mul pole kahetseda tulnud,» tunnistas Rammo. «Mul on hea meel, kui inimene abi saab, ja kui speltahelves või astelpajuõli teda aitab, tuleb ta tagasi.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles