Kutsehariduskeskus saab firmaklassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskus
Järvamaa kutsehariduskeskus Foto: Järvamaa kutsehariduskeskus

Järvamaa kutsehariduskeskuse osalus projektis «Parim süsteem ettevõtte praktikaks» toob homme Särevere mõisa rahvusvahelise seltskonna.

Kool tahab Gdanski kutsehariduskooli eeskujul juurutada uut haridusmudelit ja on kahepäevalisele seminarile kutsunud kutsehariduskoolide ja projektis osalevate ettevõtete esindajaid Hispaaniast, Itaaliast, Saksamaalt, Poolast, Tšehhist, Soomest ja Eestist.
Kaheaastase projekti käigus aitavad ettevõtted koolidesse rajada nn firmaklasse ja jagavad kutseoskusi kutsehariduskeskustes kohapeal. Projektijuhi Elizabeth Parsons-Lenzi sõnul on kutsehariduskeskuste ja ettevõtete koostöö uues haridusmudelis osutunud väga edukaks.
Järvamaa kutsehariduskeskuse projektipartneriks saab ehitussüsteemide müüja Leica Geosystems. Ettevõte tegeleb geodeesia, ehituslaserite, masinautomaatika, täpismõõtmise tehnoloogiate, laserskanneerimise ja 3D modelleerimise valdkonnas.
Uuendussiirdeprojekt “Parim süsteem ettevõtte praktikaks” (BEST) tõi Järvamaa kutsehariduskeskusele Elukestva õppe programmist firmaklassi rajamiseks 646 658 kroonise toetuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles