Toidupank vajab taas vabatahtlikke

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupank Türil.
Toidupank Türil. Foto: Silvi Lukjanov

Järvamaa Toidupank vajab oktoobrikuistele toidukogumispäevadele abilisi.

Järvamaa Toidupanga koordinaator Eneken Savi andis teada, et vabatahtlike abi läheb tarvis 16.-17. oktoobril. Vabatahtlikuks registreeruda ja lähemat teavet saab eneken@sesok.ee ning telefonidel 56615 584 või 5742 0421. Registreeruda saab ka internetis.

Toidupanga üle-eestilised toidukogumispäevad toimuvad 3-4 korda aastas. Toidukogumispäevad annavad eraisikutele lihtsa võimaluse kohaliku toidupanga tööd toetada osta ning annetada "parim enne" tüüpi toidukaupu.

Kampaanias osalevates kauplustes on kohal toidupanga punastes põlledes vabatahtlikud ning kassade vahetus lähedusest leiab kaubakärud, kuhu annetatud toiduained kogutakse.

Vabatahtlikud abilised jagavad kaupluse sissepääsuväravate juures infot, teised aitavad kauba kokku koguda. Kampaania lõppedes transporditakse toit lattu ning jagatakse sealt edasi allpool toimetulekupiiri elavatele peredele.

Järvamaal saab annetusi teha 16. oktoobril Paide Maksimarketis ning 17. oktoobril Paide Maksimarketis ja Türi Konsumis kella 12st - 18ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles