Ajakeskuse avamine lükkub jälle edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakeskuse Wittensteini kodulehel oli eile kirjas, et külalistele avab keskus uksed 1. novembril. Tegelikult ülehomme Paide Vallitorni ajamasinaga sõitma ei pääse.
Ajakeskuse Wittensteini kodulehel oli eile kirjas, et külalistele avab keskus uksed 1. novembril. Tegelikult ülehomme Paide Vallitorni ajamasinaga sõitma ei pääse. Foto: Internet

Kuigi septembri lõpus otsustati, et ajakeskus Wittenstein teeb külastajaile uksed lahti 1. novembril, ei pääse ka ülehomme Vallitorni ja selle avamine on nüüd edasi lükkunud teadmata ajaks.

Sihtasutuse Wittenstein juhi ülesandeid täitev Paide linnavalitsuse arendusnõunik Elena Sapp sõnas, et esmaspäeval on Vallitornis koosolek, kus loodetavasti selgub päev, kui külastajad võivad ajakeskust vaatama tulla.
Sapp selgitas, et tema on võtnud praegu ajakeskuse avamise uueks tärminiks 1. detsembri. Tähtaja edasilükkumiseks on tema ütlust mööda iga kord leitud uus põhjus.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles