Sõõrikud lähevad Paides hästi kaubaks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast paarinädalast erinevate tainaste katsetamist võivad Treegeri kohviku raamatupidaja Anne-Ly Ehman (paremalt), juhataja Tiia Paosalu, sõõrikukohviku teenindaja Ene Karus ja kondiiter Hinge Aasa sõõrikutega täiesti rahule jääda.
Pärast paarinädalast erinevate tainaste katsetamist võivad Treegeri kohviku raamatupidaja Anne-Ly Ehman (paremalt), juhataja Tiia Paosalu, sõõrikukohviku teenindaja Ene Karus ja kondiiter Hinge Aasa sõõrikutega täiesti rahule jääda. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kaks nädalat tagasi teisipäeval hakkas Treegeri kohvik Paide bussijaamas pakkuma sõõrikuid.

Treegeri kohviku juhataja Tiia Paosalu ütles, et Paide inimestele on sõõrikud meeldinud ja esimesed päevad olid väga tormilised. „Ma ei kujutanud ettegi, et Paides niipalju inimesi elab,“ lausus ta.


Paosalu kinnitas, et kui kliente ka edaspidi sama palju on, siis jääb sõõrikumasin bussijaamas tööle.
Ta lisas, et kui traditsiooniline sõõrik on tuhksuhkru kattega, siis Paide inimesed eelistavad erinevate maitsetega glasuure. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles