Suurima suusasarja avaetapil valitses tõeline Siber

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna startis Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskusest noorte murdmaasuusatamise võistlussarja ETV-Swedbanki 21. hooaja avaetapp

Kuigi võistluste starte lükati külma ilma tõttu tunni võrra hilisemaks, valitsesid Põhja-Järvamaal terve võistluse aja väga madalad külmakraadid. -20 kraadist kõrgemat temperatuuri Mägede külast täna otsida ei maksnud. 

Selline Siberi pakase mõõtu ilm avaldas mõju kõikidele kohalviibijatele. Kes tagus käsi omavahel kokku, kes tammus jalalt jalale, kes tegi paar kiiremat tantsuliigutust, rääkimata võistlustel startinud noortest suusatajatest ja nende näomaskidest ja -plaastritest ning tekkidest-jopedest, mida neile stardi eel ja järgselt jagati. Ühesõnaga kogu see inimmass, sarja avaetapil lõi kaasa üle 400 suusataja (lisaks nende lähedased ja treenerid) oli külma tõttu pidevas liikumises.

SARI

ETV-Swedbanki noorte suusasari on suunatud 10-23aastastele noortele murdmaasuusatajatele. Paremusarvestust peetakse hooaja viiel etapil 18 võistlusklassis ja 10 vanuserühmas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles