Kõrvemaa jahimehed küttisid ühe päevaga kolm hunti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäevasel hundijahil Kõrvemaal õnnestus jahimeestel lasta kolm võsavillemit: vasakult Harjumaa mees Jaan Niitsoo, keskel Anna jahtkonna liige Oskar Paukku, kes lasi oma elu kaheksateistkümnenda hundi, ja albulane Harri Altermann.
Kolmapäevasel hundijahil Kõrvemaal õnnestus jahimeestel lasta kolm võsavillemit: vasakult Harjumaa mees Jaan Niitsoo, keskel Anna jahtkonna liige Oskar Paukku, kes lasi oma elu kaheksateistkümnenda hundi, ja albulane Harri Altermann. Foto: Maria Karumets

«Kui tahad head vaatepilti, siis tule kohe siia!» kutsus nädala keskel Kõrvemaal hundijahti korraldanud Igor Homin pärastlõunal telefonitsi salapäraselt. Mehed võtsid pärast paari tulutut jahipäeva ühe päevaga kolm hunti rajalt maha.

Kohtume jahiseltskonnaga Vargamäe lähedal, sest sinna, kus päriselt jahti peeti, ei pääseks lihtsurelik oma sõiduautoga ligi.

Möödunud nädala jahil ja ka teisipäeval oli huntidel rohkem õnne ja jahimehed jäid tühjade kätega. Nüüd esitleb 33pealine erinevatest jahtkondadest pärit jahimeeste seltskond uhkusega kolme lastud hunti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles