Paidelasest lugeja eelistab eesti kirjanikke

Marika Rajamäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pearaamatukoguhoidja Ega Palm (vasakul) soovitab lugemiselamuseks Margit Kilumetsa raamatut «Kersti Kreismann. Paljajalu kõrrepõllul», Elve Gustavson lasteosakonnast Andrus Kiviräha «Oskari asju», Siiri Muru laenutusosakonnast Anneli Vilu «Minu Shangaid» ja Mart Normeti «Minu Tenerifet».
Pearaamatukoguhoidja Ega Palm (vasakul) soovitab lugemiselamuseks Margit Kilumetsa raamatut «Kersti Kreismann. Paljajalu kõrrepõllul», Elve Gustavson lasteosakonnast Andrus Kiviräha «Oskari asju», Siiri Muru laenutusosakonnast Anneli Vilu «Minu Shangaid» ja Mart Normeti «Minu Tenerifet». Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa keskraamatukogu vaatab läinud aastale tagasi väljapanekuga sajast popimast raamatust, lemmikud on endiselt eesti autorid, kergemad kriminaal- ja armastusromaanid, Minu-sari.

Järvamaa keskraamatukogu statistikast, mis puudutab raamatukogu fondi, külastusi, laenutusi, laenutajate vanuselist kooslust, on täpne ülevaade pearaamatukoguhoidjal Eha Palmil.

«Praegu on meil lugejaid 2733, neist 593 vanuses 7–16. Kuigi üldiselt võrreldes 2014. aastaga lugejate arv pisut vähenes, siis rõõmustav on teada, et lastest lugejate hulk on suurenenud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles