Türi ühisgümnaasiumi lükkab käima Ellu Rusi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi ühisgümnaasiumi direktor Ellu Rusi
Türi ühisgümnaasiumi direktor Ellu Rusi Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Türi abivallavanem Vahur Salom ütles, et jõudis Türi majandusgümnaasiumi direktori Ellu Rusiga kokkuleppele, et ta asub täitma loodava Türi ühisgümnaasiumi direktori kohuseid ja nii-öelda tõmbab uue kooli käima.

 «Ellu Rusi andis nõusoleku, kuid praegu on veel selgitamata, kui kaua ta seda tööd teeb,» lausus ta. «Kuigi direktorikonkurss ebaõnnestus, korraldame selle uuesti, küsimus on üksnes, millal.»


Salom selgitas, et parim aeg koolile direktorit leida on suvi, kui üks õppeaasta on lõppenud ja teine pole alanud. «Tänavu suvel on kooli käivitamine pooleli, mistõttu on võimalik seegi, et uut direktorit hakkame otsima alles 2012. aasta suvel,» lisas ta.
Salom on veendunud, et kuigi konkurss ei õnnestunud, maakonna esimese puhta gümnaasiumi käivitamine seetõttu toppama ei jää.


Ellu Rusi ütles, et ei kandideerinud ühisgümnaasiumi direktoriks, sest uskus sinna pürgivat palju tugevaid kandidaate.
Nagu Salom, ei osanud ka Rusi eile öelda, kui kauaks ta ühisgümnaasiumi juhi kohuseid täitma jääb, sest lepingut pole veel sõlmitud.
Rusi tunnistas, et teda ootab ees raske töö, sest kõik senised õpetajad loodavas ühisgümnaasiumis tööd ei saa. «Kui palju õpetajaid töö kaotab, ma veel ei tea, kuid seda juhtub kindlasti,» sõnas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles